Prijslijst:

Waxen                                                     = 10 euro
Slijpen                                                     = 10 euro
Waxen, slijpen en polijsten                     = 15 euro
Opvullen belag | Per krap                        = 7,50 euro
Afstellen skibinding                                 = Gratis

Voor zowel ski’s als snowboard rekenen wij de zelfde lage prijs.
Zonder afspraak en klaar terwijl u wacht!
Wij gebruiken hoogwaardige professionele machines waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Wax
Wij waxen de ski’s en snowboard door middel van een bandwax machine. Het belag van ski’s/ snowboards, moet goed onderhouden en zogenaamd gevoed worden. Het belag is de onderkant van de ski’s of snowboards. Het voeden, bijhouden en in goede conditie houden van de onderkant van ski’s doe je met wax. Wax zorgt ervoor dat ski’s beter glijden over de sneeuw. Door hotwax te gebruiken trekt de wax beter het belag in, dit geeft betere prestaties en gaat langer mee.

Slijpen
Wij slijpen de ski’s en snowboards door middel van een machinale kantenslijper en een speciale bandschuurmachine. De bandschuurmachine zorgt niet alleen voor scherpe staalkanten, maar hij haalt ook oppervlakkige oneffenheden uit het belag. Ski’s en snowboards hebben staalkanten. Deze zijkanten van staal zorgen ervoor dat je grip houd op de sneeuw/ ijs. Staalkanten zijn zeer belangrijk voor een veilige afdaling. Staalkanten zorgen ervoor dat we kunnen carven (en bochten draaien in het algemeen), snel en krachtig tot stilstand kunnen komen en -niet onbelangrijk- in steil terrein kunnen blijven staan, ook als de sneeuw ijzig is.

Belag reparatie/ opvullen onderkant
Wij repareren ski’s en snowboards door middel van een hot polygun. Als er krassen of groeven in de onderkant van uw ski’s of snowboard zit dan kan er vocht in komen. Ook zorgen de krassen/ groeven er voor dat u erg afremt op de sneeuw. We gebruiken een hot polygun wat er voor zorgt dat de reparatie beter hecht op het belag en de wax kan hechten op de reparatie. Dit komt doordat er geen roet vrij komt zoals dat wel komt bij het laten smelten van een reparatiestick met vuur.